Monday, April 27, 2015

Beneficiile CoArtCo pentru casa ta

                                        CoArtCo reinventeaza designul                                                                   caselor



     

 Despre CoArtCo 


Povestea CoArtCo începe în anul 2008 cu noi, Constantin şi Corina, şi pasiunea noastră de a găsi frumosul în jurul nostru. În viziunea noastră, casele pot deveni adevărate opere de artă dacă sunt înnobilate cu ajutorul profilelor decorative, aşa cum se întâmplă de mii de ani. Oamenii caută frumosul şi îşi doresc să fie înconjuraţi de el, pentru că le oferă o stare de bine şi de încredere.

De ce sa alegi CoArtCo ,ce ne ofera ei?Ei bine va voi spune in cateva cuvinte.

Poti sa iti personalizezi singur ,porfile decorative ,le transmiti dimensiunile impreuna cu decorul personalizat si ei iti livreaza produsul prin curier.

Profilele se pot realiza la orice dimensiune si orice stil arhitectural.

Recomand si imi place foarte mult aceste Profile Personalizate  





Profilele de exterior sunt realizate din polistiren A200, cu densitatea de 30 kg/ m3 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa, care le ofera o rezistenta foarte ridicata si indelungata. Aceasta rasina este adaptata climei din tara noastra, cu ierni geroase si veri calduroase.


CoArtCo infrumuseteaza casele cu ajutorul profilelor personalizate, care aduc un plus de valoare.

Fiecare cladire are proportii diferite si de aceea si profilele ornamentale trebuie realizate la comanda, la proportiile ideale, sa nu para prea mici sau prea mari.

 Dupa montaj, pot fi vopsite in orice culoare de vopsea lavabila.
 Toate profilele CoArtCo sunt produse in Romania si ne mandrim ca suntem producatori autohtoni.
Adresa  Showroomul  este in Bucuresti, pe strada Miron Costin, nr. 20, Sector 1.
Programul showroomului este de luni pana vineri, in intervalul 09.00-17.00.


Beneficiile profilelor ornamentale CoArtCo Firma executa la  la comandă profile decorative: blazoane, capiteluri, sigle, nișe, arcade, baghete, șeminee, scafe, coloane, cornișe,solbancuripervazuri, colturi, ancadramente, brauri,  basoreliefuri și orice alt model dorit la comandă. Produsele lor sunt foarte durabile datorită stratului mineral aplicat pe suprafața profilelor. 

Acest strat protejează profilele decorative de șocurile exterioare și de intemperii. 

De fiecare dată, clienții, au fost încântați de lucrările realizate și le-au recomandat cu caldură. 

Profile Decorative CoArtCo sunt ideale pentru Fatade Case precum si pentru Amenajari Interioare.
RECOMAND CU CALDURA CoArtCo ,ACUM POTI SA-I DAI VIATA CASEI TALE ,SA DEVINA O CASA MODERNA SI PLINA DE VIATA.



Saturday, April 25, 2015

VIVAT FAMILIA MAI MULT DECAT O FARMACIE

                             VIVAT FAMILIA FARMACIE                

                          INDEPENDENTA



Astazi o sa povestesc despre avantajele pe care le poti avea devenind client VIVAT FAMILIA.

Totaul a inceput acum 2 ani cand am ramas insarcinata cu fetita mea,eram foarte obosita ,lipsita de putere ,lipsa de calciu,anemie.

Oboseala se simtea din ce in ce mai mult dupa ce am nascut nu puteam sa ma odihnesc cum trebuie eram tot timpul obosita .
       
Starea de oboseala permanenta poate fi cauzata si de o anemie, care se poate forma spre exemplu in urma unei tulburari a productiei de celule in maduva osoasa, sau de o distrugere sporita respectiv pierdere a celulelor rosii. De asemenea, poate fi si cazul unui deficit de vitamina B12, acid folic sau fier.
       
Deficitul de fier se numara printre cele mai frecvente cauze ale anemiei: peste ¾ din cei care sufera de anemie, se confrunta cu un deficit de fier. Fierul este absolut necesar pentru formarea sangelui, acesta fiind parte componenta a hemoglobinei care formeaza oxigenul din sange. Dat fiind faptul ca sangele transporta oxigenul in intregul corp, in cazul deficitului de fier, celulele au mai putin oxigen la dispozitie, iar atunci cand creierul este alimentat cu oxigen in cantitate insuficienta, se instaleaza starea de oboseala.


Magneziu a avut un rol important pentru sanatatea mea,dupa cum bine stim magneziu il intalnim si in alimentatie de exemplu daca mancam nuci,fasole,tarate de grau,spanac,carne,fulgi de ovaz.

Simptomele severe ale deficitului de magneziu sunt rare in cazul unei alimentatii echilibrate. Cele clasice se aseamana simptomelor deficitului de calciu (crampe musculare, stari de neliniste, tremur, probleme circulatorii).
Deficientele se resimt in special in situatii tensionate (prin transpiratie puternica), de stres, dupa perioade de convalescenta (mai ales in cazul afectiunilor insotite de diaree), a diabetului sau a afectiunilor cronice ale rinichilor, in timpul sarcinii si a alaptarii, dar si in perioadele de crestere, deoarece corpul are nevoie de mai mult magneziu in situatiile respective. Si consumul de alcool, tratamentul cu anumite medicamente (tablete diuretice, laxative, anticonceptionale etc.) afecteaza nivelul normal al magneziului. In aceste situatii se recomanda suplimentarea dozei de magneziu consumat.
Diferitele tulburari nervoase, anxietati sau depresii pot fi declansate sau agravate de deficitul de magneziu. Numarul mare de stari de disconfort se explica prin rolurile nenumarate pe care magneziul le joaca in diferitele procese de metabolism din corp.

Sincera sa fiu am cautat o farmacie buna care sa te indrume sa iti explice sa iti ofere toate raspunsurile la afectiunile noastre si am gasit VIVAT-FAMILIA O FARMACIE INDEPENDENTA.




Aveam nevoie de ajutor pentru ca nu imi permite timpul sa merg tot merg la medic tot timpul am intalnit in drum aceasta extraordinara farmacie de care sunt foarte multumita si merg cu drag deci pentru mine oboseala si lipsa de vitamine sunt istorie,va recomand cu caldura  "VIVAT FAMILIA face parte din familia ta."

CASE SOLARE

                                      CASE SOLARE DE VIITOR


Dupa cum bine stim casele solare sunt de viitor,ecologice si ne asigura o siguranta ,sa ne gandim putin patam energia si folosim curent ,apa cald,caldura,pentru toata viata fara a plati la stat vreun ban,tentant nu,ei putin stim asta sau cei care stiu nu o folosesc.

 
 Haideti sa va povestesc despre produsele ecologice  boilere-buffere .

La ce ne sunt de folos si cum functioneaza aceste produse ,ei bine am sa va explic.

Produsul

Boiler (puffer) tank in tank cu 1 serpentina pentru panouri solare  pot fi cuplate la mai multe surse de energie: PANOURI SOLARE,POMPA DE CALDURA,REZISTENTA ELECTRICA (CE SE MONTEAZA IN TANK),CENTRALE CU PELLETI .


Datorita stratificarii temperaturilor pt fi cuplate la sisteme de incalzire diferite : radiatoare,plinta,incalzire prin pardoseala .
Pierderi foarte mici termice datorita izolatiei foarte bune.
BENEFICII
Cuplarea mai multor surse de energie (panouri solare ,pompa de caldura,centrale e termice ,rzistenta electrica s.a)
In cazul instalarii de panouri solare se poate aduce aport de energie termica pentru incalzire si pentru acum.
Boilerele tank in tank sunt produse din otel carbon.
Temperatura maxima a apei calde menajere 95 grade Celsius
Temperatura maxima agent termic 110 grade Celsius
Presiune maxima acm 6 bar
Presiune maxima agent termic 3,5 bar
Boilerele suntizolate cu spuma poliuretanica 
Rezervorul interior pentru acm este emailat , ceea ce ii confera o protective maxima impotriva coroziunii
Suprafata interna neteda asigura faptul ca depunerile de calcar sa fie minime
Anodul de magneziu ofera protective suplimentara impotriva coroziunii.



Cel mai cautat in folosirea produselor solare de specialitate sunt CASESOLARE.RO ,recomandat cu caldura de cei mai multumiti cumparatori,magazinul ne ofera grantia produselor si transport gratuit ,oferte speciale foarte atractive si pe buzunarul tuturor,consultanta tehnica,mentenanta pentru obiectele instalate.

HAI SA FACEM O VIZITA MAGAZINULUI SI SA TRAIM MAI ECOLOGIC,PENTRU VIITORUL NOSTRU SI IN SPECIAL AL COPIILOR NOSTRII.



Puturi de mare adancime

                            Puturi de mare adancime



Astazi va voi povesti despre puturi,puturile de mare adancime.
Puturi de mare adancime executate de catre profesionisti iti ofera o garantie lucrarii executate de ei,insa daca optezi pentru lucrari de ocazie si lucrearea va fii proasta.

Expertii in domeniu cunosc rigiditatea solului,adancimea,montarea tevilor albastre ,adancimea ,introducerea nisipului sau asa numitul pietris pe fundul putului.

O lucrare de calitate se face cu o echipa de profesionisti executam -puturi este una dintre  cele mai cautate firme la ora actuala,iti ofera incredere ,seriozitate,proptitudine,profesionalism,eficienti in orice situatie,indiferent de executia lucrarii puturi de mica sau mare adancime,denisipari puturi.


Cere o oferta celor profesionisti si nu vei regreta din contra vei fii foarte multumit de lucrarea pe care ei o executa ,indiferent de gravitatea cazului ei o pot realiza si cu ochii inchisi.


Fitit informati inainte si nu uitati o lucrare de mantuiala coasta dublu pe cand o lucrare profesionala te tine o viata ,recomand cu caldura firma EXECUTAM-PUTURI.

Wednesday, April 15, 2015

Firma contabilitate

           

Esti blogger,incearca site-ul de mai jos ,acum poti castiga din pasiunea ta!
Samsung Galaxy S6 review video



                                FIRMA CONTABILITATE 



FIRMA CONTABILITATE Bucuresti este cea mai vestita companie ,serviciile pe care le ofera aceasta firma sunt foarte atractive si accesibile ca pret.

Compania ofera servicii la cele mai inalte standarde accesibile oricarei companii.

Contabilitate financiara si de gestiune ofera .
Contabilitate primara ofera o gama larga de beneficii intocmirea registrului de casa,receptie,cheltuieli,incasare,ordinul de plata.
Expertiza contabila.
Consultanta fiscala.
Refacere contabilitate.
Salarizare si resurse umane





contabilitatea financiara  ofera inregistrarea tuturor documentelor ,furnizori,clienti,calculul,vanzarile si cumaparile,declaratia lunara,anuala si trimestriala,calcul impozit pe profit.


Servicii de salarizare si resurse umane Tinem evidenta contractelor de munca pe care le si intocmim;

2. Evidenta dosarelor de personal cu tot ceea ce trebuie sa contina acestea;
3. Redactam acte aditionale
4. Redactam decizii;
5. Efectuam REVISAL ,respectiv il si transmitem la ITM
6. Intocmim adeverinte pentru salariati ;
7. Intocmim regulamentul de ordine interioara;
8. Elaboram fisele de post ale angajatilor Dvs.; 

Doresti seriozitate si munca ca la carte apeleaza la firma de contabilitate,nu iti pierzi timpul cu falsi contabili care nu vor muncii indeajuns pentru tine si firma,eu una recomand cu caldura firma de contabilitate,eu una nu imi doresc ca contractele de munca a salariatiilor sa ramana neinregistrate calculul sa fie la zi.Sfatul meu alegeti varianta cea mai sigura si eficienta.





Samsung Galaxy S6 review video

Thursday, April 9, 2015

BENEFICIILE REPREZENTANTULUI AVON

                       BENEFICIILE REPREZENTANTULUI AVON



Beneficiile ca reprezentant vazari avon  au la baza o mare realizare de a castiga banuti in plus,timp liber,modalitatea de a-ti gestiona castigul pana la 42% din comision.
Din cunostinta de cauza sa ne facem o idee AVON este o companie cu vreo 250000 de reprezentanti la activ asta inseamna un urias profit la sfarsit de an cam 100 de masini !nu numai pentru ei cat si pentru cei inscrisi ca afiliati.

Transportul este gratuit ,colaborand cu mai multe firme de curierat.
Au peste 500 de materiale la activ ,in plus primesti si un beneficiu acela de a testa gratuit produse.
Au o gama foarte mare pentru bebelusi eu in special caut produse fara parabeni pentru fiica mea al Avon le gasesti intr-o gama larga in aceasta categorie.

Dupa cum bine stim si noi mamicile avem nevoie de ingrjire mai ales dupa nastere eu am avut probleme cu caderea parului dar cu timpul sa rezolvat
Comand o masca de par de la ei si folosind un tratament adecvat pentru par nu am ajuns sa-l tai .
Ador ideea de reprezentant este o alegere profitabila atat pentu bugetul meu cat si pentru sanatatea mea.

Incearca si tu nu ai sa regreti din contra ai numai de castigat !



                                   DESPRE RAFINAMENT CU ROCHITELE                                                           KARLA


Ador rochiile de ocazie si seara ,imi plac cele cu rafinament si o tonalitate aparte de obicei caut haine 100% romanesti nu chinezerii atat pentru familia mea si copilul meu pretul sa fie avantajos .
Am aruncat o privire pe siteurile in voga nimic interesant pentru mine in special incep sa imi caut o rochita pe un botez si am gasit.

 karla este un site foarte sic si accesibil ca pret preturile lor sunt decente indiferent de produsele pe care le doresti sa le achizitionezi.
 Depsre rochii karla sunt fabricate in Romania au un pret accesibil pentru orice buzunar.



Va prezint unele din modelele mele preferate de rochite sunt minunate si merg ideal pentru o zi speciala sau eveniment.

Rar vad o femeie sa poarte rochii pe strada in afara de evenimente ,dupa cum bine stim rochia defineste stilul nostru si ce fel de persoana suntem.La fel procedez si cu fiica mea incerc sa o invat de mica asa si va fii foarte eleganta indiferent daca este de firma sau nu important este sa -i dea o nota de eleganta si rafinament.
Karla ne ofera multe alte articole inafara de rochite Pantaloni,Fuste,Topuri cat si haine de sarbatoare

Cardiganurile merg ideal pe pantalon un rafinament aparte fata de bluzele de zi cu zi cu care suntem obisnuiti,va sfatuiesc cu caldura sa vizitati siteul Karla si o sa fiti incantati de pretul lor dupa cum am spus accesibil si totodata produsele sunt frabricate in Romania.


Bineinteles ca orice femeie isi doreste eleganta si stil ca sa fie admirata de toti din jur,eu as alege a 3 a rochita neagra este superba.

Lenjerii de pat Outlet

                                                            Lenjerii de pat bumbac


LENJERIILE DE PAT 3D sunt de o calitate EXTRA PREMIUM 100% bumbac.Lenjeriile de pat au un design unic si foarte soft ,culori vii naturale,nuanta de realitate si rasfat in dormitorul vostru!
Mereu am cautat calitate si pret bun,la fel si modelul lenjeriei conteaza nu mai suntem pe vremea mamei noastre cu lenjerii de pat creponate acum lenjeria de pat este un stil un rasfat pentru noi



In cadrul lejerii  de pat  se gasesc o gama variata de modele Pucioasa,Bumbac,Casa new concept,Lux,Coverturi 3D unicat ,Pilote senzationale.

Lenjerii de pat Pucioasa  un design unicat pt gustul fiecaruia ,o senzatie de rasfat aparte.
Casa new concept,Lux,Coverturi 3D  sunt superbe sin bumbac satenat si unice eu una m-as rasfata non-stop in asemenea lux.
Aceasta unica lenjeriie de pat se potriveste perfect cu anotimpul Primavara-Vara iti da un aer de proaspat si un sentiment aparte.Rasfat si ambianta la tine in dormitor!


               NUNTA DE VIS CU KARIN EVENTS


Nunta este ziua cea mai speciala din viata miriilor si totodata ea trebuie sa fie unica ca si povestea lor de dragoste.Odata cu planificarea nuntii incepe si planificarea decorului ,cum va fii acesta ,ce tema vom avea? ei bine fiecare dintre sotii isi aleg o tema care-i reprezinta ,sa le defineasca iubirea si sentimentele,tematica,florile,accesoriile,rochia,costumul,marturiile,tinuta toate intra in tema.
Nu mai este o noutate ca multi dintre miri apeleaza la agentii de wedding planner pentru a putea contrui pas cu pas si ca la carte o nunta perfecta pentru ei.De aici vine si ideea de wedding planner,daca te gandesti de unul singur sa reuseti sa planifici tot de la A la Z sigur omiti ceva asa ca totul sa fie perfect in ziua nuntii tale .Cea mai cautata agentie de wedding planner este karin events.



Karin Events este agentia de wedding planning care va ajuta sa va bucurati cu adevarat de logodna voastra si sa aveti nunta visata, fiind alaturi de voi inca de la inceputul planificarii, pana la finalul nuntii.

Ei vor fii alaturi de voi incepand de la prezentarea serviciului,coordonarea evenimentului si organizare.
Organizarea nuntii alaturi de  karineevents organizare nunta se ocupa de tot pentru voi incat voi va puteti bucura unul de celalalt in aceste momente  frumoase.
Karin Events este agentia de wedding planning care va ajuta sa va bucurati cu adevarat de logodna voastra si sa aveti nunta visata, fiind alaturi de voi inca de la inceputul planificarii, pana la finalul nuntii.


 PLANIFICARE NUNTA - ORGANIZARE SI COORDONARE:

*Prima intalnire este gratuita
*Contact nelimitat pe email si la telefon
*Planificarea bugetului
*Crearea si implementarea conceptului nuntii
*Selectia locatiilor potrivite pe baza conceptului nuntii
*Vizitarea locatiilor selectate impreuna cu mirii
*Negocieri cu furnizorii si revizuirea contractelor cu acestia
*Restaurante sau firme de catering (inclusiv planificarea meniului conform conceptului nuntii)
*Florarii,Muzica,Fotografi,Cameramani,Preoti,Transoprt.
*Consiliere in alegerea tinutelor (inclusiv prezenta la probe)
*Selectia invitatiilor, marturiilor, meniurilor, cardurilor de asezare, numerelor de masa,decoratiunilor,aranjament pentru invitati.lectii dans eticheta.
 
IN ZIUA NUNTII 


*Coordonarea nuntii de catre wedding planner-ul principal si, daca este nevoie, de o asistenta (In functie de complexitatea nuntii pot fi angajati mai multi asistenti)
*Coordonarea furnizorilor conform instructiunilor voastre fie in persoana, fie prin telefon (in functie de situatie), astfel incat sa asistam furnizorii in orice probleme sau intrebari.
*COORDONAREA PETRECERII


In functie de nevoile voastre, planificam nunta de la inceput la final, coordonam ziua nuntii sau doar va sfatuim. Va ajutam sa dezvoltati tema aleasa si sa economisiti timp si bani. 

Wedding plannerul va organiza toate detaliile si va fi prezent la nunta pentru a coordona ceremonia si receptia si pentru a se asigura ca totul decurge conform planului. In ziua nuntii, wedding plannerul va fi cu voi de inainte de inceperea ceremoniei pana la finalul petrecerii.