Google+ Badge

Tuesday, June 21, 2016

Carconcierge te ajuta la nevoie

                                           Firma de renume te ajuta sa cumperi si sa vinzi rapid

Dupa cum bine stim cu toti in ziua de azi este foarte greu sa cumperi si sa vinzi o masina,unii chiar renunta sau o vand pe banii de nimic,de ce ?,stau si te intreb,piata este plina solutii nu mai sunt?,ei bine pot sa iti spun ca da solutii sunt firme serioase si de incredere te pot ajuta in aceasta situatie.

Vreau sa imi vand masinaAceasta firma se ocupa de tot pentru tine de acte ITP,revizii,schimb anvelope,si tot ce mai e nevoie pt masina ta,poti beneficia de toate acestea alaturi de firma  carconcierge.


  Cine sunt ei ? sunt o firmă de servicii pentru posesorii de mașini, care doresc ca autoturismul lor sa fie vandut sau achizitionat ,aceasta firma ii ajuta sa castige timp ajute , nu să îl piardă. Fac asta din 2013 și se mândresc cu asta  că au doar clienți mulțumiți.

Vreau o masina


Ce ne dorim de la o firma serioasa,incredere,profesionalism ,transparenta in relatia firma -client.

Vor negocia un pret bun pentru tine,posibilitatea de a participa la un test drive,asistenta la semnarea contractului ,ceea ce este un lucru foarte bun la cate inselatorii se intampla in ziua de azi este foarte ok sa ai siguranta alaturi de tine.

Sper ca te-am convins si pe tine ca siguranta si profesionalism este alaturi de  carconcierge.

carconcierge.ro
gabriel.durbaca@carconcierge.ro

No comments:

Post a Comment