Thursday, October 22, 2015

Bratarii personalizate cu gravura

=                  Bratari personalizate cu gravura si mesaje personalizate



Articol promovare bratari



Dupa cum bine stim orice femeie are macar minim 3 bratari in cutia de bijuterii,obiectul fashion nu lipseste niciodata din colectia unei femei.

Azi am sa va povestesc despre bratarile personalizate cu gravura, 
fie  ele cu simple simboluri,pierticele,margele, banuti cu argint,pentru dragoste,santate sau noroc, sunt unice prin felul in care sunt lucrate manual piesa cu piesa depunand atata dragoste in ele,facandu-le frumoase si irezistibile.


Articol promovare bratari

Ador bratarile gravate cu text sau poza sunt foarte elegante si frumoase,as pune poza cu familia mea si numele nostru ar arata foarte frumos,si mereu imi vor fii alaturi chiar daca nu sunt langa mine.

Totodata poate fii un cadou minunat de aniversare ,casatorie,nastere,nume,botez,sau pur si simplu doar un obiect fashion.

bratari handmade


Aceste bratari sunt in voga,observ ca multe femei le poarta cu drag,si admir asta tare mult,pe deasupra au si un pret decent,si frumos impachetate intr-o cutiuta de bijuterii este un cadou minunat pentru cineva drag.

bratari personalizate gravate

Sper ca v-am convins sa arunca-ti si voi o privire printre bratarile pe care le confectioneaza Handmade Romania ,pe mine sigur m-au convins sa cumpar una.

banuti argint

No comments:

Post a Comment