Thursday, April 9, 2015

               NUNTA DE VIS CU KARIN EVENTS


Nunta este ziua cea mai speciala din viata miriilor si totodata ea trebuie sa fie unica ca si povestea lor de dragoste.Odata cu planificarea nuntii incepe si planificarea decorului ,cum va fii acesta ,ce tema vom avea? ei bine fiecare dintre sotii isi aleg o tema care-i reprezinta ,sa le defineasca iubirea si sentimentele,tematica,florile,accesoriile,rochia,costumul,marturiile,tinuta toate intra in tema.
Nu mai este o noutate ca multi dintre miri apeleaza la agentii de wedding planner pentru a putea contrui pas cu pas si ca la carte o nunta perfecta pentru ei.De aici vine si ideea de wedding planner,daca te gandesti de unul singur sa reuseti sa planifici tot de la A la Z sigur omiti ceva asa ca totul sa fie perfect in ziua nuntii tale .Cea mai cautata agentie de wedding planner este karin events.



Karin Events este agentia de wedding planning care va ajuta sa va bucurati cu adevarat de logodna voastra si sa aveti nunta visata, fiind alaturi de voi inca de la inceputul planificarii, pana la finalul nuntii.

Ei vor fii alaturi de voi incepand de la prezentarea serviciului,coordonarea evenimentului si organizare.
Organizarea nuntii alaturi de  karineevents organizare nunta se ocupa de tot pentru voi incat voi va puteti bucura unul de celalalt in aceste momente  frumoase.
Karin Events este agentia de wedding planning care va ajuta sa va bucurati cu adevarat de logodna voastra si sa aveti nunta visata, fiind alaturi de voi inca de la inceputul planificarii, pana la finalul nuntii.


 PLANIFICARE NUNTA - ORGANIZARE SI COORDONARE:

*Prima intalnire este gratuita
*Contact nelimitat pe email si la telefon
*Planificarea bugetului
*Crearea si implementarea conceptului nuntii
*Selectia locatiilor potrivite pe baza conceptului nuntii
*Vizitarea locatiilor selectate impreuna cu mirii
*Negocieri cu furnizorii si revizuirea contractelor cu acestia
*Restaurante sau firme de catering (inclusiv planificarea meniului conform conceptului nuntii)
*Florarii,Muzica,Fotografi,Cameramani,Preoti,Transoprt.
*Consiliere in alegerea tinutelor (inclusiv prezenta la probe)
*Selectia invitatiilor, marturiilor, meniurilor, cardurilor de asezare, numerelor de masa,decoratiunilor,aranjament pentru invitati.lectii dans eticheta.
 
IN ZIUA NUNTII 


*Coordonarea nuntii de catre wedding planner-ul principal si, daca este nevoie, de o asistenta (In functie de complexitatea nuntii pot fi angajati mai multi asistenti)
*Coordonarea furnizorilor conform instructiunilor voastre fie in persoana, fie prin telefon (in functie de situatie), astfel incat sa asistam furnizorii in orice probleme sau intrebari.
*COORDONAREA PETRECERII


In functie de nevoile voastre, planificam nunta de la inceput la final, coordonam ziua nuntii sau doar va sfatuim. Va ajutam sa dezvoltati tema aleasa si sa economisiti timp si bani. 

Wedding plannerul va organiza toate detaliile si va fi prezent la nunta pentru a coordona ceremonia si receptia si pentru a se asigura ca totul decurge conform planului. In ziua nuntii, wedding plannerul va fi cu voi de inainte de inceperea ceremoniei pana la finalul petrecerii.

No comments:

Post a Comment