Saturday, April 25, 2015

VIVAT FAMILIA MAI MULT DECAT O FARMACIE

                             VIVAT FAMILIA FARMACIE                

                          INDEPENDENTA



Astazi o sa povestesc despre avantajele pe care le poti avea devenind client VIVAT FAMILIA.

Totaul a inceput acum 2 ani cand am ramas insarcinata cu fetita mea,eram foarte obosita ,lipsita de putere ,lipsa de calciu,anemie.

Oboseala se simtea din ce in ce mai mult dupa ce am nascut nu puteam sa ma odihnesc cum trebuie eram tot timpul obosita .
       
Starea de oboseala permanenta poate fi cauzata si de o anemie, care se poate forma spre exemplu in urma unei tulburari a productiei de celule in maduva osoasa, sau de o distrugere sporita respectiv pierdere a celulelor rosii. De asemenea, poate fi si cazul unui deficit de vitamina B12, acid folic sau fier.
       
Deficitul de fier se numara printre cele mai frecvente cauze ale anemiei: peste ¾ din cei care sufera de anemie, se confrunta cu un deficit de fier. Fierul este absolut necesar pentru formarea sangelui, acesta fiind parte componenta a hemoglobinei care formeaza oxigenul din sange. Dat fiind faptul ca sangele transporta oxigenul in intregul corp, in cazul deficitului de fier, celulele au mai putin oxigen la dispozitie, iar atunci cand creierul este alimentat cu oxigen in cantitate insuficienta, se instaleaza starea de oboseala.


Magneziu a avut un rol important pentru sanatatea mea,dupa cum bine stim magneziu il intalnim si in alimentatie de exemplu daca mancam nuci,fasole,tarate de grau,spanac,carne,fulgi de ovaz.

Simptomele severe ale deficitului de magneziu sunt rare in cazul unei alimentatii echilibrate. Cele clasice se aseamana simptomelor deficitului de calciu (crampe musculare, stari de neliniste, tremur, probleme circulatorii).
Deficientele se resimt in special in situatii tensionate (prin transpiratie puternica), de stres, dupa perioade de convalescenta (mai ales in cazul afectiunilor insotite de diaree), a diabetului sau a afectiunilor cronice ale rinichilor, in timpul sarcinii si a alaptarii, dar si in perioadele de crestere, deoarece corpul are nevoie de mai mult magneziu in situatiile respective. Si consumul de alcool, tratamentul cu anumite medicamente (tablete diuretice, laxative, anticonceptionale etc.) afecteaza nivelul normal al magneziului. In aceste situatii se recomanda suplimentarea dozei de magneziu consumat.
Diferitele tulburari nervoase, anxietati sau depresii pot fi declansate sau agravate de deficitul de magneziu. Numarul mare de stari de disconfort se explica prin rolurile nenumarate pe care magneziul le joaca in diferitele procese de metabolism din corp.

Sincera sa fiu am cautat o farmacie buna care sa te indrume sa iti explice sa iti ofere toate raspunsurile la afectiunile noastre si am gasit VIVAT-FAMILIA O FARMACIE INDEPENDENTA.




Aveam nevoie de ajutor pentru ca nu imi permite timpul sa merg tot merg la medic tot timpul am intalnit in drum aceasta extraordinara farmacie de care sunt foarte multumita si merg cu drag deci pentru mine oboseala si lipsa de vitamine sunt istorie,va recomand cu caldura  "VIVAT FAMILIA face parte din familia ta."

No comments:

Post a Comment