Tuesday, June 2, 2015

Metode de a castiga bani scriind articole

                                             Bani din scris articole 


Sunt freelancer de 8 ani de zile si am experimentat de lungul anilor zeci de metode de a face bani pe internet ,trafice,emailuri platite,ptc,jocuri,GPT,PTO,PTSU,PTD,PTI,sondaje opinie,etc.
Sunt multe metode dar nu toate te si platesc pentru munca prestata de tine ,de aceea este bine sa ne informam mai intai ,decat sa muncim de pomana,pentru mine timpul costa bani nu joaca.

Dupa cum bine stim in Romania nu se prea gasesc asemenea site-uri care sa te plateasca multe sunt scam,si multi cad in capcana lor crezand ca vor scoate ceva bani ei bine va pierdeti timpul cu ele ca nu veti scoate niciodata nimic,eu va indrum sa va informati inainte de toate.

articole platite

Azi o sa va expic o parte din munca pe care o fac pe internet si cum pot castiga din asta,este drept nu sunt multi bani dar merita incercat.
Bani din scris articole pe blog,ca sa va explic ce trebuie facut e doar sa scrii ceea ce angajatorul iti cere sa faci,sa ai un blog,sa scrii articole frecvent si inspiratie.

Bineinteles nu trebuie sa lipseasca nici creativitatea are un rol foarte important,asa atragi si cititorii pe blogul sau website-ul tau.

Pozele,alinierea in pagina conteaza si ele.

Blogspot este singurul care plateste si se tine de cuvant in a-si multumii membrii.

Clentii sunt multumimti ,membrii sunt foarte incantati pentru ca in sfarsit exista si in Romania cineva ce pretuieste munca freelancerilor.

va recomanda cu caldura blogspot si ev-ti fii foarte incantati pentru minim 10 minute pe zi pot castiga niste banuti frumosi,Bafta!

No comments:

Post a Comment