Sunday, May 31, 2015

Sunt virusii o problema pentru tine ?

            Protectia site-ului tau impotriva malware

Scanarea zilnica a site-ului este mai mult decat necesara,pentru evitarea unor malware,de ce?pentru protectia ta.
Tot ce ai nevoie este un program foarte bun de antivirus ,recomandari sunt multe doar oare sunt si eficiente,de ce sa risti alegand ce este prost si nu te ajuta cu nimic,scanarea trebuie facuta rapid,curatarea erorilor,virusilor si malware la fel,nu este de joaca in asemena monent cand site-ul tau sau chiar si pc-ul este infectat pentru ca tot poate sa o ia razna foarte usor fara ca tu sa mai poti controla ceva,ceea ce tie ti se pare ceva de genul nimica toata poate sa aiba urmari grave.

Securitate Website & Malware

Trebuie sa ne simtim in siguranta asta e tot,va recomand cu mare caldura folosirea unui antivirus cat si malware foarte bun hackeradvisor aveti acces la tot ce tine protectie si incredere,siguranta.
Eu il folosesc de ceva timp si sunt foarte multumita de el ,ce poate sa faca te lasa uitmit,de la clean cookies,virus scan,malware detection,eror fixed,le are pe toate .

In plus te avertizeaza cand ceva nu este in regula si singur se pune pe treaba ,doar anuntandu-te ceea ce  a curatat sau a reparat.

Nu trebuie sa angajezi ingineri foarte costisitori pentru a face toata treaba,el se ocupa de tot,prin cloud based.

protectie website impotriva hacker-ilor


Poate detecta peste 40000 de malware sau ne malware ,virusi etc.

Tot ceea ce face acest programel este ca te protejeaza in primul rand si te poti simtii in siguranta.


Daca pana acum nu te-ai gandit la consecintele pe care le pot lasa asemnea malware pot sa te asiurgi incepand de azi,si este si gratuit,de ce sa suferi pentru o comoditate sau o incapatanare.

Lupta pentru tot ceea ce este al tau si ramai in siguranta!


No comments:

Post a Comment