Sunday, January 25, 2015

Bekid.ro


 

Bekid.ro este un site dedicat bebelusilor .Carucioarele pentru copiii sunt foarte frumoase si acceptabile ca pret beneficiati de transport gratuit prin urgent curier la orice produs achizitionat.Carucioarele contin certifcat de garantie,produsul este nou branduri diferite.Carucioarele nu sunt simple contin landou,scoica,scaun masina. 

Bekid  garanteaza si este autorizat sa vanda acest produs si ca toate brand-urile pe care le comercializeaza  sunt autentice. Spatarul Carucioarelor se poate inclina in 3 pozitii de la pozitie sezut pana la pozitie intins complet pe spate. Manerul este ajustabil pe ianltime si reversibil,rotile din fata sunt rotative,in functie de produs poti primii cadou o gentuta.materialele folosite sunt de calitate superioara. a BeKid gasesti oferte carucioare pentru copii de la Mima, Primii Pasi, Coccolle, DHS, Moni, Chipolino, Bertoni, Brevi, 4Moms, Nuna, Joie, Allegro, Anmar, Cosatto, BabyHome, BebeDuE, Berber, Brevi, Brevi-HK, Cangaroo, Carello, Euro Cart, Hello Kitty Diva, Koochi, Moni, MyKids, Pierre Cardin, Womar, X - ADVENTURE la cel mai mic pret. Recomand din tot sufletul carucioarele de pe acest site, am cumparat si sunt foarte multumita.Firma este tocmai din inima ardealului eu sunt nascuta ardeleanca iar pt fetita mea am cumparat de la ei desii sunt stabilita in bucuresti sunt incantata de produsele lor indifferent ce cumpar pee a,calitatea difera de la un site la altul,am avut aceasta experienta si stiu ce inseamna acum calitate ,calitate inseamna siguranta copilului nostrum indeferent daca dam un ban in plus conteaza.siteul va pune la dispozitie 2 numere de telefon si un fax pentru a comanda .

Carucior Cu Scoica 4moms Origami Blue


 https://www.bekid.ro/carucior-cu-scoica-4moms-origami-blue.html


Aceste produs este un carucior pliabil ideal pt mame,este singurul carucior din lume care se pliaza si se extinde singur.complect automat la o simpla apasare de buton,se poate atasa cosul auto.

Carucior Mima Kobi Snow white

 https://www.bekid.ro/carucior-mima-kobi-snow-white.html 






Carucior Pentru Copii 3 In 1 Mykids Amber Purple-White


 https://www.bekid.ro/carucior-pentru-copii-3-in-1-mykids-amber-purple-white.html


Acest tip de carucior care intruneste perfect conditia de util, ergonomic si design inovator.Rotile din fata sunt pivotante, prevazute cu blocatoare. Manerul este reglabil, confectionat din materiale de ultima generatie. Modul sport si cosuletul auto pot fi reglate cu usurinta pe cadru

Carucior 3 in 1 Coccolle C628


 https://www.bekid.ro/carucior-3-in-1-coccolle-c628.html
Acest tip de carucior este ideal pt bebe ,contine mod landou,sport si scoica. 


Plata produselor se face prin :
-Plata in numerar
-Plata online folosind cardul

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Transportul se face doar in romania.Va recomand cu caldura aceste produse.

No comments:

Post a Comment