Google+ Badge

Saturday, May 30, 2015

ALCEDO IMPLINESTE 25 DE ANI !

                           ALCEDO CRESTE ROMANIA DE 25 DE ANIProbabil ai sa te intrebi cine sunt ei?.Alcedo este o companie de distributie de inputuri in domeniul agriculturii,lucrand pana in momentul de fata cu treime din fermierii romaniei.

Compania Alcedo a luat nastere pe 31 Mai 1990,afacerea a fost reidicata de 4 ingineri ,ei au pornit pe drumul antreprenoriatului oferind tratamente fitosanitare si consultanta fermierilor.

Alcedo este cea mai mare firma fitosanitara de pe teritoriul Romaniei.

Din 1990 pana azi doar 20% din frimele infintate in acel an si pana in prezent au reusit sa supravietuiasca.

Din grupul ALCEDO, face parte și Alchimex, cel mai mare formulator local de produse de protecția plantelor și îngrășăminte foliare din Romania. Produsele formulate în Alchimex acoperă 6% din produsele de protecția plantelor utilizate de fermierii români.

Alcedo este distribuitorul numarul 1 in Romania.Au reusit sa isi pastreze inca de la inceput colaboratorii si intraga echipa ceea ce este un lucru foarte laudabil in ziua de azi.

Tin sa precizez ca am incredere in Alcedo pentru ca parintii mei la tara folosesc produsele lor tratate si sunt foarte multumiti efectul este peste masura asteptarilor.

Recomand cu caldura aceasta firma si sa aveti mare incredere in ei,si in eficienta lor.

Compania Alcedo ne-au ramas fidelii,noua romanilor.!!!.

No comments:

Post a Comment