Friday, May 29, 2015

Tu cum iti promovezi site-ul?

                  IMPORTANTA PROMOVARII SITE-ULUI TAU                                               IN MEDIUL ONLINE


Importanta targetarii site-urilor sau magazinului vostru online tine foarte mult de numarul unic de vizitatori zilnici pe site,de ce pentru ca sa avem audienta ne trebuiesc targeturi si vizite zilnice pe site /magazin ,asa atingem primele pozitii in cadrul motorului de cautare altfel el va ramane anomim, ca si cum nu ar exista in lumea online .

Metodele de promovare sunt destule unele eficiente altele nu,sa enumeram cateva dintre ele.
 Site-rile de socializare:Facebook,Twitter si G+ sunt utile ,sa nu spun chiar obligatorii ,necesare macar,in orice tip de afacere sau promovare.

Organizarea Concursurilor este o modalitale eficienta de promovare,dar atentie concursul trebuie creeat cu grija sa nu atraga penalitatii dupa el.

GUEST POST SAU POSTURI ANONIME atrage promovarea dar este o metoda foarte grea de folosit.

Traffic exchange sau link exchange aduc un procent ce-i drept mai mic de promovare dar se merita incercat.

Advertoriale Site Promovare Online


Cea mai avantajoasa metoda este sa angajam specialisti SEO ,le dai domeniul tau de activitate si ei se ocupa de toate serviciile necesare.Printre aceste agentii se enumera foarte multe spre exemplu ALLPROWEB, seo-cupcake ,seolium,etc.
Optimizarea siteului sau magazinului tau,promovarea in mediul online,strategii de marketing,brand indentity ,campanii adwords.


Am sa va dau un exemplu din cele mai populare agentii SEO ALLPROWEB este o agentie foarte cunoscuta si foarte eficienta in domeniu,a ofera  servicii de nailta calitate si ve-ti fii foarte multumiti de prrestanta lor cat si de eficienta si prosperitatea site-ului dvs.


Analiza seo este gratuita,va ofera promovarea site-ului/magazinului dvs pe radio sau tv,barnd identity,gazduire site,va propune o gama larga de strategii de marketing ,etc.

Va recomand cu caldura ALLPROWEB!Nu ve-ti regreta.
In afacerea ta online totul conteaza!

No comments:

Post a Comment