Wednesday, May 13, 2015

Redirectionati 2% Pentru Viata!

                   Motivele pentru care oamenii ar trebui să        redirecționeze 2% din impozitul pe venit



 Dupa cum bine stim Salvati Copii Romania DESFASOARA CAMPANIA DE REDIRECTIONARE A 2% DIN IMPOZITULUI PE VENIT ,poate va intrebati de ce ?,sa redirectionati,ei bine aceasta camapnie se adreseaza pentru viitor pentru viata,mortalitatea in Romania este mare in special pentru copii ce se nasc prematur ,de ce?.
Am sa iti spun de ce ,pentru ca in Romania majoritatea maternitatilor sunt de pe vremea strabunicilor nostri ,nu sunt dotate cu aparaturile necesare pentru salvarea vietii micutilor nostrii.

Eu personal le multumesc tind sa le multumesc celor ce se implica cu suflet si doneaza aceasta suma pentru unii dintre noi poate fii infima.Le multumesc din suflet celor din CAMPANIA SALVATI COPII  daca nu era dotata maternitatea unde sa nascut fetita mea avea putine sanse de supravietuire,nu,nu sa nascut prematur sa nascut cu un streptococ auriu,nu intru in detalii cert este ca o luna de zile a fost supravegheata si tinuta la aparate doatate de catre ei spitalului,dar pe langa faptul ca pe anga cazul fetitei mele erau si mamici cu bebelusi prematuri nascuti la 760 de grame un baietel si o fetita de 890 de grame.

Tin legatura cu aceste mamici si pot sa spun ca au copii marisori ,au deja un an si 3 luni ,la fel ca noi au crescut si sunt sanatosi,dar ma intreb daca nu era dotat spitalul ce sanse ar fii avut acesti copii nascuti prematur?cat si fiica mea? dupa parerea mea cred ca nici 1 % ,de ce pentru ca vedem ce se intampla in tara unde nu exista dotari in aparatura performanta,nu exista nici dorinta de a salva ,adica exista si indiferenta pe langa faptul ca sunt si sub pragul critic.De aceea scriu pentru ca si eu am trecut prin emotii si alte mamici care nu mai credeau ca se intampla minuni,pentru fiintele acestea mici fiecare clipa este critica ,sa mergi cu sufletul la gura de fiecare data langa puiutul tau sa nu il poti atinge si sa il vezi cu atatea aparate este trist si sumbru dar totodata acele aparate ne-au ajuntat pe noi mamele sa trecem peste si sa luptam alaturi de copii nostri pentru ca ei sunt pe maini bune.

Platim taxe la stat si tot nu se face nimic pentru sanatate,pe cand donand din inima pentru o viata alaturi de SALVATI COPII ROMANIA ,putem face cunoscuta lupta lor pentru viata,pentru ca orice copil nou nascut indiferent ce probleme ar avea au dreptul sa lupte si sa traiasca.

Cum poti redirectiona acesti 2 %?,simplu intrand pe SALVATI COPII ROMANIA ,Descarci formularul, http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006. il completezi il trimiti la Administratia financiara de care apartii pana pe 25 mai 2015,formularul il poti trimite si prin posta cu confirmare de primire.
Până în prezent, Salvaţi Copiii a dotat 54 maternităţi şi secţii de nou-născuţidin Bucureşti şi din ţară şi a dezvoltat programe de educaţie parentală pentru părinţi şi copiii acestora din comunităţi defavorizate. Suma investită până în prezent provine din fondurile colectate anii trecuţi din campania 2%, susţinerea companiilor şi a persoanelor fizice.
Mortalitatea infantilă este un capitol sumbru pentru România: ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 9,4 la 1000 de copii născuţi vii în 2011, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.


Am sa va pun un videoclip cu fiica mea si o poza,este sumbru stiu,dar si dureros ,nu fii indiferent ajuta si tu pentru o viata,ei merita sa traiasca frumos.





No comments:

Post a Comment